Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور کارشناسان مرکز لرزه نگاری ژئوفیزیک دانشگاه تهران پنج دستگاه لرزه نگار در کیش و جزایر اطراف نصب می‌شود. سعید پورزادی معاون عمرانی و زیربنایی سازمان با اعلام وقوع یکصد و چهارده زمین لرزه طی دو هفته گذشته در جزیره عنوان کرد: با توجه به درخواست مردم و با برگزاری جلسات و هماهنگی‌های انجام شده با رئیس دانشگاه تهران جهت بررسی و مطالعه در خصوص این زمین لرزه ها، از کارشناسان مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران به عنوان مرجع اصلی و رسمی دعوت به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پورزادی از نصب پنج دستگاه زلزله سنج در کیش و جزایر اطراف خبر داد و افزود: معاونان دانشگاه تهران امروز در جزیره کیش حضور یافتند تا با نصب این دستگاه‌ها در جزایر هندورابی، فارور، چارک، آفتاب و کیش اطلاعات لازم از روند زمین لرزه‌ها را به دست آورده تا شناخت درستی در این خصوص دست پیدا کنیم.

وی با بیان این موضوع که با نصب دستگاه ها‌ی زلزله نگار، علاوه بر شناخت الگوی زمین لرزه‌های کیش، عامل اصلی و روندی آن‌ها نیز شناسایی و مطالعه می‌شود عنوان کرد: با برنامه ریزی‌های لازم، استقرار این ایستگاه‌ها به صورت دائمی خواهد بود تا اطلاعات لرزه نگاری در بخش جنوب کشور به صورت موثری نقش خود را ایفا کند.

سعید پورزادی با تاکید بر رعایت خونسردی و هوشیاری توسط مردم عنوان کرد: با توجه به حضور سه ماهه تیم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در کیش اطلاعات ثبت و برنامه ریزی‌های لازم انجام خواهد شد.

فرهاد فروزی معاون فنی مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم در این نشست علمی تخصصی، با اشاره به زمین لرزه‌های هفته‌های اخیر در اطراف جزیره کیش گفت: با توجه به اهمیت این موضوع و نگرانی مردم در منطقه حضور یافته تا با مطالعات دقیق‌تر عامل و منشا وقوع این زلزله‌ها را شناسایی کنیم.

وی در ادامه افزود: برای شناسایی ساز و کار و منشا وقوع این زمین لرزه‌ها دستگاه‌هایی در جزیره کیش و جزایر اطراف نصب خواهد شد که با دقت بیشتری می‌توان اطلاعات منطقه را ثبت و منشا دقیق این زمین لرزه را مشخص کنیم.

فروزی با تاکید بر این موضوع که منشا تمام زمین لرزه‌های هفته‌های اخیر در کیش طبیعی بوده عنوان کرد: هیچ گونه عامل انسانی و خارجی در وقوع این زمین لرزه‌ها دخالت نداشته و دارای روند غیرطبیعی و مخاطره آمیز نبوده است.

معاون فنی مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در خصوص وقوع زلزله شدیدتر در منطقه گفت: با وجود اینکه زلزله غیر قابل پیش بینی است، اما احتمال وقوع زمین لرزه‌های کوچک وجود دارد که جای هیچ نگرانی برای مردم نیست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش منطقه آزاد مناطق آزاد جزیره کیش پول نیوز ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمین لرزه زمین لرزه زمین لرزه ها لرزه نگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بندرچارک لرزید
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال