Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی  نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی،  تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه هرمزگان و پژوهشگاه نفت جهت مطالعات ژئوفیزیک اکتشافی منطقه مکران و دریای عمان به امضا رسید.

بر طبق این تفاهم،  مطالعات ژئوفیزیک دوبعدی منطقه مکران و دریای عمان برای پژوهشگاه نفت در راستای اکتشاف هیدرات‌های گازی دریای عمان توسط دانشگاه هرمزگان به انجام خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این توافق توسط محمدصادقی سرپرست دانشگاه هرمزگان، توفیقی رئیس پژوهشگاه نفت و با حضور پیمان صالحی معاون پژوهشی عتف و سیف مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی امضا و مبادله شد.

توفیقی رییس پژوهشگاه نفت با اشاره به آگاهی و توانایی صادقی به‌عنوان رییس دانشگاه در این حوزه بیان کرد:  این توافقات بسترساز قراردادهای بیشتری در آینده خواهد شد.

صالحی نیز با اشاره به  توانمندی‌های دانشگاه هرمزگان به‌عنوان دانشگاه حاضر در محل طرح  افزود: اقتضای آمایش همین است که دانشگاه هرمزگان مجری باشد و وزارت علوم آماده حمایت و همکاری‌های لازم  در این زمینه است.

صادقی رییس دانشگاه هرمزگان نیز ضمن سپاس از حضور صالحی معاون پژوهشی محترم وزارت عتف و همکاری‌های توفیقی ریاست محترم پژوهشگاه و همکارانش،  این حرکت را آغازی در راستای توسعه همکاری بیشتر خواند و به نقش آن در تقویت دیپلماسی بین‌المللی با توجه به مشارکت طرف خارجی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه هرمزگان به توانمندی‌های دانشگاه هرمزگان و انتقال تجهیزات و دانش فنی high tech که درنتیجه تعاملات بین‌المللی دانشگاه هرمزگان شکل‌گرفته است اشاره نمودند و  آمادگی دانشگاه برای بومی‌سازی و ساخت تجهیزات و انجام مطالعات تکمیلی لرزه‌نگاری سه‌بعدی را اعلام نمودند.

وی افزود: دانشگاه هرمزگان امروز با توجه به دانش فنی و تجهیزات در اختیار، تنها دانشگاه در سطح کشور محسوب می‌شود که توانایی انجام عملیات پیچیده لرزه‌نگاری در دریا و زون انتقالی خشکی به دریا را دارا است.

صادقی بیان کرد: دیپلماسی قوی بین‌المللی شکل‌گرفته در دانشگاه هرمزگان نیز از دیگر مزیت‌های این دانشگاه در پاسخگویی به این قبیل همکاری‌ها با صنعت است بنابراین دانشگاه هرمزگان مشتاقانه به‌تمامی فعالیت‌ها در حوزه‌های اکتشاف نفت کمک خواهد نمود.

این مطالعات  را دانشگاه هرمزگان با  همکاری آکادمی علوم روسیه انجام خواهد داد.

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تفاهم دانشگاه هرمزگان پژوهشگاه نفت بندرعباس دانشگاه هرمزگان پژوهشگاه نفت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فن‌بازار تخصصی معدن با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین شبکه فن بازار ملی ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ایجاد می‌شود.

مجید وفایی‌فر مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس2024  گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وفایی‌فرگفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

محمدصالح خالقی دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران نیز با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس هم اظهار کرد: با مشارکت ذی‌نفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت